Беновска пита Петко Ангелов, КАПБ, вярно ли е, че Гърция иска

...
Беновска пита Петко Ангелов, КАПБ, вярно ли е, че Гърция иска
Коментари Харесай

Петко Ангелов: Правителството изостави превозвачите сами да спасяват погиналите камиони и товари на ферибота в Гърция

Беновска пита Петко Ангелов, КАПБ, правилно ли е, че Гърция желае 75% от цената на камионите и товарите от потъналия ферибот? Председателят на УС на КАПБ Ангелов отговори по време на конференция от 19-ти април 2022 година, излъчена непосредствено в  пита-Радио К2, във  и по Радио К2 на 93.9MHz.

Илиана Беновска: Стана ясно, че Вие сте изгубил камиони в гръцкия ферибот, който потъна и държавното управление въобще не Ви спомага да решите казуса. Остави Ви Вие самичък да се сражавате с гръцките застрахователи, гръцкия ферибот и гръцките управляващи. Може ли да изясните този въпрос, тъй като е значим? Знаете, че американците отиват с един аероплан да спасят един човек, а тук на българина не се обръща никакво внимание!

Петко Ангелов: Имам камион на ферибота, никой не ми обръща внимание. Колегата ПИМК има 33 камиона, за милиони левове вреди – никой не ни обръща внимание! Държавата не оказва помощ! И парадоксът е, те имат камиони, които нямат вреди по тях, само че сега спасяващата компания, която е спасявала кораба, ние би трябвало да платим 75% от цената на камиона и на товара. Парите се търсят от превозвача. Бяхме при заместник-министъра, казахме му за обстановката, в която се намираме сега.

Илиана Беновска: Кой заместник-министър, на превоза ли?

Петко Ангелов: Да.

Илиана Беновска: Как се споделя?

Петко Ангелов: Новаков. И сякаш някакво деяние – това ще създадем, това ще създадем. И нищо ни свърши! В момента ние би трябвало да плащаме пари, с цел да си вземем камионите, които са изгорели. Това е обстановката. От страната никаква помощ няма! А това е решение политическо, политическо решение би трябвало да се вземе!

Георги Петърнейчев: Аз желая да кажа, че освен никаква помощ, само че и никакъв интерес страната не прояви към този драматичен случай!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР